Missie en visie

De Missie van 2BImproved is het bieden van een praktisch concept voor duurzame inrichting van organisaties die als Lerende Organisatie willen groeien. De visie van 2BImproved om organisaties hierin te ondersteunen, is het bieden tools en een systeem die de de Lerende Organisatie ondersteunt en draagt, zoals de methode van werkplekleren (70-20-10), de bijbehorende coachingsmethode (praktijkbegeleiding), op HR aansluitende competentie (meet)systemen, e-learning, een doelen-ontwikkelconfigurator en meer.

Expertise en achtergrond

Sinds 1999 zijn wij een zelfstandige organisatie in het begeleiden van organisaties in hun groeidoelstellingen via training & consultancy. Wij zijn allergisch voor het ontwikkelen om te ontwikkelen. Wij zijn een voorstander van ontwikkelen gekoppeld aan een haalbaar doel en halen er plezier uit om dit doel vervolgens via de ontwikkeling van de medewerkers te realiseren. Omdat onze methode universeel is, richten we ons op alle organisaties, zowel in de profit (food en non-food) als in de non-profit sector (re-integratie met het zuster-pakket Werkstap).

Onze collega’s, referenties en partners: één team
We vormen met onze  partners een groeiend team  van  meer dan 50 collega’s dat elke dag leert. Alle inzichten uit de afgelopen 20 jaar in training & consultancy worden continu verwerkt in het leersysteem zodat vervolgens iedereen daar zijn voordeel mee kan doen.

Voelt u zich welkom om te kijken naar uw mogelijkheden!
U kunt op vele manieren starten met 2BImproved, klein en groot. Dat is afhankelijk van de systeemkeuzes die u al heeft gemaakt en van het proces waarin u zich bevindt. Maar voelt u zich vrij om (nieuwe) keuzes te maken en ons daarbij om advies te vragen.

Het 2Bimproved team

Neem contact met ons op