Theo Arntz (MelYon) en Douwe Polstra (2BImproved) tekenen voor samenwerking op het 2BI-platform, waar MelYon een uniek concept biedt om bedrijven zich te laten ontwikkelen op de treden van de Veiligheidsladder zoals die door de NEN beschreven zijn.

MelYon biedt via dit concept per medewerker, per werkplek steeds een concreet programma aan werkopdrachten, aan de hand waarvan betrokkenen zich op de verschillende niveaus veiligheidsladder tot niveau 5 kunnen ontwikkelen.

De content aan werkopdrachten wordt getoetst aan de NEN-norm en steeds op maat aangepast naar de feitelijke situatie van de bedrijven. Zó dat de medewerkers zich optimaal herkennen in de werkopdrachten die zij tijdens het werk op veiligheidsgebied moeten uitvoeren.

In 2Bimproved wordt het ontwikkelproces voortdurend gemeten en kan ‘real time’ worden getoond waar iedereen zich op deze ladder bevindt en wat nog nodig is om op niveau van de volgende trede te komen.

Voor bedrijven biedt het concept zodoende helderheid in wie, welke ontwikkelstappen nog moet zetten om de veiligheid op het gewenste niveau te borgen.

Auditerende instanties kunnen met één druk op de knop constateren, wat een organisatie precies aan veiligheidsontwikkeling  heeft gedaan en bereikt.

Voor meer informatie ga naar de MelYon-partnerinformatie.