Het 2Bimproved-concept vindt zijn oorsprong in 1999, toen we ons als trainings- en consultancyorganisatie richtten op het verbeteren van organisatieprocessen in combinatie met ‘de Lerende Mens’. Daarbij hebben we geleerd, dat het leren in organisaties veel effectiever kan zijn, als je advies en trainingen combineert met het leren in de praktijk. Leren doe je immers het beste door te doen en in een vertrouwde omgeving.
Vanuit dit inzicht hebben we een praktische leermethode en (webbased)platform 2BImproved gebouwd. Deze methode werkt al jaren succesvol voor honderden medewerkers en tientallen bedrijven zowel in de profit als in de non-profit. Zij verbeteren elke dag hun competenties voor betere prestaties en een betere toekomst. 2BImproved is daarbij uitgegroeid tot een compleet competentie leersysteem met extra (stuur)functionaliteit zoals: doelenmanagement, skillmatrix, functies, e-portfolio’s en standaard content voor ontwikkeling van gedrags-, vak en leiderschapsontwikkeling.
In de afgelopen jaren zijn we erachter gekomen, dat ook deze methode nóg beter tot zijn recht komt als je deze integreert met het in Amerika bewezen concept van de Lerende Organisatie. Als je het resultaatgerichte leren kunt inbedden in een optimale Lerende Cultuur bereik je een 1+1=3 effect! Wij begeleiden organisaties en hun medewerkers in de ontwikkeling van de Lerende Cultuur, Lerende Praktijkteams en de ‘Lerende Mens’. De pure ‘empowerment’ die dit oplevert, wordt gericht op het realiseren van de praktijkcasussen en daarmee de doelen van de organisatie.
Het geheel bieden we met onze partners als één concept aan organisaties die samen met hun medewerkers duurzaam, flexibel en op alle werkplekken professioneel willen doorgroeien in een zich steeds vaker veranderende omgeving.

Het 2Bimproved team

 

Neem contact met ons op