DS Smith Packaging is een toonaangevende Europese verpakkingsonderneming die klantspecifiek produceert met de nadruk op geavanceerd design en lokale service dichtbij de klant. Dankzij een assortiment dat transportverpakkingen, consumentenverpakkingen, displays promotieverpakkingen, beschermende verpakkingen op maat en industriële verpakkingen omvat, voldoet DS Smith aan alle markteisen.

2BImproved doelen voor DS Smith:

  • ontwikkeling van competenties en vakvaardigheden;
  • borging van competenties en vakvaardigheden;
  • uniformiteit in ontwikkeling voor vestigingen: Eerbeek – Zaandam (voorheen) – Barneveld – Almelo – Tilburg – Buggenhout (B) – Gent (B).

“Met 2BImproved biedt DS Smith haar medewerkers de kans om te groeien in zijn of haar functie én de mogelijkheid om door te groeien naar een andere functie, op de eigen afdeling of elders. 2BImproved is zo opgezet, dat het zeer inzichtelijk is hoe ver je al met je ontwikkeling bent en welke stappen je nog moet nemen om volledig zelfstandig te kunnen werken in de huidige of toekomstige functie.”

Resultaat: Door de maatwerk-aanpak van 2BImproved sluiten proces en gedrag naadloos aan op de strategie. Bovendien wordt dit alles geborgd in de praktijk.

“Hoe meer je met 2BI werkt, hoe enthousiaster je wordt, hoe meer ideeën en mogelijkheden naar boven komen!”

Jessica Gorlee – HRM – DS Smith